Your cart

woensdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 21.15

bekijk onze Gerechten

Restaurant De Zessprong biedt een veelzijdige kaart met moderne interpretaties van klassieke gerechten. U kunt genieten van lunch, diner of een borrel, met opties variërend van schnitzels en pannenkoeken tot veganistische en vegetarische gerechten​

Voorgerechten

Mandje stokbrood

$10.50

Mandje met stokbrood en kruidenboter

Pomodori-soep

$10.50

Huisgemaakte tomatensoep van Pomodori-tomaten met ui, verse basilicum en kruiden

Mosterdsoep

$10.50

Huisgemaakte romige soep met appel, verschillende soorten mosterd en een scheutje witte wijn

Dat valt me rauw op het bord

$17.50

Huisgemaakte romige soep met appel, verschillende soorten mosterd en een scheutje witte wijn

Sofishticated

$19.75

Gerookte zalm met komkommer en dressing

Calamaria Koekoek

$19.75

Gefrituurde inktvisringen met sausje

Beet it !

$19.75

Carpaccio van rode biet met o.a. Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een dressing van mierikswortel

Maaltijdsalades

Salade Geweldige Geit

$15.50

Biologische geitenkaassalade met o.a. appel, walnoten en afgemaakt met honing-mosterddressing

Salade Gelukkige Griek

$19.50

Salade met o.a. tomaat, ui, olijf, komkommer en vegan-feta afgemaakt met een vinaigrette

Salade Zwemmende Zalm

$12.15

Salade met o.a. gerookte zalm, kappertjes, komkommer, rode ui en honing-mosterddressing

Salade Carpaccio

$14.95

Salade met o.a. carpaccio, pestodressing, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Diner

Alle gekheid op een stokkie

$4.95

Saté van kippendijfilet met kroepoek, atjar en gebakken uitjes

Burger “het Schoap”

$4.95

Burger van Hollands Graslam (mager vlees) op een brioche broodje met kaas, sla,tomaat,spek,rode ui en bbq-saus.

Burger de Zessprong

$5.95

Wagyu-burger uit de regio (zonder bindings- en conserveringsmiddelen) op een briochebroodje met kaas, sla, tomaat, spek, komkommer en rode ui  

Opgewonden haasje

$5.95

Wagyu-burger uit de regio (zonder bindings- en conserveringsmiddelen) op een briochebroodje met kaas, sla, tomaat, spek, komkommer en rode ui  

Ik zal hem…

$5.95

Op de huid gebakken zalmfilet met Hollandaisesaus en kruiden  

Om je vingers bij af te likken

$5.95

Grote streng spareribs en 2 sausjes

Deserts

Vanille-ijs met slagroom (en advocaat +1)

$4.95

Coupe Tricolore; drie verschillende smaken ijs (chefs keuze)

$4.95

Appeltaart met vanille-ijs en slagroom

$5.95

Coupe Oriëntaal: Bananenijs met stukjes chocolade, stukjes spekkoek en slagroom 

$5.95

Baklava met vanille-ijs en slagroom

$5.95

Gevulde Kokosnoot met kokosijs, stukjes chocolade en slagroom

$5.95


Oesterzwamburger

$4.95

100% vegetarische burger van oesterzwamkwekerij Brans uit Deventer

Vega(n) burger  

$4.95

100% plantaardige burger met tomaat, ui, komkommer en Vegan chedda cheeze saus (saus van Vegan Junkstar)

Geen Shakira, maar Shakshuka

$5.95

Een tomaten-stoofschotel met gepocheerde eieren en vegan feta op smaak gebracht met diverse kruiden (waaronder Koriander) en specerijen (ras el hanout en za’atar)

Schnitzel “doe maar gewoon”

$5.95

Schnitzel met een schijfje citroen

Schnitzel “de goede vrouw”

$5.95

 Schnitzel geserveerd met “Bonne Femme”-garnituur (krieltjes, wortels, doperwten, champignons en stukjes spek).

Sticky Chicky   

$5.95

Kippendij gemarineerd met o.a. sojasaus, knoflook, gember en honing.
Afgewerkt met sesamzaad

We cater to various dietary restrictions and offer vegetarian and vegan options on any trading day, please contact us at least 24 hours prior to your booking and we will do our best to accommodate your request.

Our Producers

We believe that no dish can be better than its ingredients and that the best ingredients are usually local.

Every day we make many decisions about what we eat and every one of our food choices has an ethical and environmental impact.

It is the best of coincidences that good food choices – those that are good for our land and people, for the environment, for the body and mind – are also delicious and enjoyable.

Our Food Philosophy

We believe that no dish can be better than its ingredients and that the best ingredients are usually local. As great cooking starts with great ingredients, great ingredients start with great farmers.